Nya bekantskapen (Fantasi, hetero lätt dominans)

Nya bekantskaper är alltid kul. Nu hade jag via vad som visade sig vara gemensamma vänner träffat Linda. En tjej i övre delen av 40-års åldern och med rötter (adopterad) från Korea. Runt 165 cm lång, inte helt smal men kraftfullt intryck och en tydlig men inte stor byst. Att vi skulle hamna i säng tillsammans hade ingen av oss räknat med när vi bokade in en fika under en lördag.

En lite småregnig lördag, detta var på hösten, möttes vi vid Konserthusets trappa. Att vi skulle fika på Vetekatten vara redan bestämt så efter en hälsningskram styrde våra steg dit. Kaffe och bulle beställdes och vi satt och pratade om någon Sci Fi-serie vi båda sett på Netflix. Jag kände plötsligt Lindas fot mot mitt ben, hon hade sparkat av sig skorna. Trodde det var av misstag, bordet var litet. Men när hon lyckats styra in samtalet mot tankar om sex, och vilken slags typ av människa vi attraheras av, så kände jag hur foten gled uppåt längs insidan av mitt ben. Jag tittade frågande på henne men inget syntes i hennes ansikte. Anade kanske en något slags gnista i hennes nötbruna ögon.

“Tänder du asiatiska tjejer?” hörde jag henne fråga och hennes fot landade samtidigt rakt över mitt “paket”. Något omtumlad mumlade jag ett “Tänder främst på personlighet, men visst gillar utseendet i allmänhet på östasiater.” Hon log och sa: “Bra, då tycker jag att vi åker hem till mig!” Sagt och gjort, jackor togs på och lite lätt omtumlad följde jag med till tunnelbanan och vi åkte ut till Stureby, där hon bodde. Utan ett ord tog vi den korta promenaden till huset och upp till lägenheten. Innanför dörren åkte jackorna av och Linda tryckte mig mot väggen, drog ner mitt huvud och kysste mig med tungan djupt in i min mun. “Kom med…” sa hon. Lydig och villigt följde jag med och blev satt i soffan.

Hon satte sig ner bredvid mig efter att ha tagit av sig tröjan så hon bara hade en svart BH på överkroppen. Utan jag vet hur så satt jag med bar överkropp och jeansen kvar när Linda band en scarf över mina ögon. “Lägg händerna bakom ryggen!” kommenderade hon. Jag lydde och kände hur mina jeans knäpptes upp och drogs ner, tillsammans med boxershortsen. Hörde lite prassel av kläder och kände sen varm hud mot benet. Mitt stånd hade växt till sig. Linda satte sig grensle och min hårda lem trycktes ner av hennes fuktiga springa. Kände hur mitt huvud böjdes ner och när jag fick en bröstvårta mot läpparna särade jag på dem så att jag kunde suga på den. Linda stönade till när jag lät tungan stöta mot den lilla hårdnade knoppen. Hon började gnida sig mot mitt stånd, och tog av min ögonbindel. Med ett fast grepp om hakan på mig lyfte hon mitt huvud och vi kysstes djupt länge.

När vi till slut tog luft lyfte Linda på sig och lät min lem vila i öppningen till en varm och våt grotta. Hon retades lite med mig men till slut lät hon sig sjunka ner så att jag kom djupt upp i henne. Hon drog i min armar som signal att jag fick ta fram händerna. Utan att tänka lade jag en hand på varje bröst, de var precis så stora att det inte riktigt täcktes av mina händer. Hon red mig lugnt och stilla, och jag masserade brösten i samma takt. Plötsligt klev hon av och ställde sig på alla fyra på soffbordet. Det var inte svårt att fatta vad hon ville. Inga ord hade sagts, de enda ljuden var stön och ev. smaskande ljud. Soffbordet var i perfekt höjd så jag kunde stå upp och föra in min lem bakifrån in hennes våta grotta. “Hårt och djupt….” väste Linda. Jag var inte sen att lyda och smackandet från våra kroppar som kolliderade medan jag tog henne så att det gick vågor genom kroppen på henne. Efter knappa minuten så stelnade hon till och gnydde som en hundvalp, kroppen skakade. Hennes muskler kramade min hårda lem så att jag inte riktigt kunde röra mig.

När hon slappnade av så puttade hon bort mig, gick ner från bordet och rörde sig mot sovrummet. Hon vinkade åt mig i en “kom hit”-gest. Väl vid sängen lade hon sig på rygg med en kudde under rumpan. Utan ett ljud tryckte jag in min styva lem i henne och började röra mig hårt och snabbt.

Vet inte hur länge vi höll på, bara att Linda måste ha kommit minst två gånger under tiden. “Jag kommer snart…” stönade jag och svaret kom snabbt, “Fyll mig…” Det var som en avtryckare, så snart jag hörde hennes röst så ilade det till i pungen. Med kraft borrade jag in mig djupt i henne och när jag hade toppen längst in i hennes grotta kände hur satsen sprutade. Jag skakade i hela kroppen och morrade av njutning. När jag inte kunde hålla mig uppe rullade jag åt sidan så min halvslaka lem gled ur henne. Flämtande låg jag på rygg. Linda reste på sig och sa “Titta på mig..”

Hon stod med en fot på sängkanten, och hade ett finger instucket i grottan. Efter nån sekund så började mixen av min sperma och hennes safter att droppa ut, nästan rinna. Hon lade sig över mig och jag kände hur droppandet fortsatte på mitt ben. Vi kysstes länge och somnade sen. När vi vaknade till efter kanske en timme gick tillsammans in i badrummet. Det som hände där och hur allt fortsatte är en annan historia. Kan bara säga att vi inte nöjde oss den dagen har och setts flera gånger sen dess. Bara för sköna sex-stunder, inget annat.

Författare: Patrik

40 + år gammal, född i råttans år enligt kinesiska astrologin. Skriver då och då sexnoveller som jag här delar med mig av.